top of page
BMR helpt je in 7 weken om de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken.

 

BMR is een methode die je helpt de innerlijke oorzaak van je levensklachten gericht en effectief aan te pakken. Hierdoor ervaar jij na een aantal weken hernieuwde energie, levensvreugde, (zelf)vertrouwen en innerlijke rust. Kortom, je kan weer terug genieten van het leven.
 

BMR biedt ondersteuning bij:

 • Stress, spanning en onrustgevoelens

 • Veel fysieke en psychische klachten

 • Negatief denken en piekeren

 • Angsten

 • Gebrek aan zelfvertrouwen

 • Verslavingsgedrag

 • Kinderen met gedragsproblemen

Note: Raadpleeg altijd eerst een arts bij Fysieke/psychiche klachten

Lees meer

Wat een verschil met 6 weken geleden! Toen ik startte met het BMR traject had ik mijn emoties niet onder controle, voelde ik me onzeker, piekerde me suf en voelde me een slechte moeder. Nu kijk ik met vertrouwen en een positief beeld naar de toekomst. Ik ervaar meer rust, vreugde, voel me energieker en ik geloof weer in mezelf en in het leven. Ik ben er terug voor mezelf en mijn kinderen. Bedankt Joke!

-- Gitte Goossens

Body Mind Release (BMR)

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale problemen ervaren. Een deel hiervan is van tijdelijke aard en verdwijnen vanzelf. Bij een serieuze hulpvraag blijken reguliere behandelingen en therapieën niet altijd voldoende te ondersteunen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons 'anders' om te gaan met…

De oorzaak wordt vaak onvoldoende aangepakt. Wat dan wel?
Wist je dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaak wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? 
Dit is waar Body Mind Release over gaat. BMR helpt je de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken.

 

Jouw ballast bepaalt hoe jij je voelt, denkt en handelt.

De ballast die we bij ons dragen, bepaalt voor 95% hoe we ons voelen, denken, gedragen, handelen, in het leven staan. Verkrampte gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die je ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen de keuzes die je maakt en of iets wel of niet lukt in je leven. 

Het is onze ballast die de bril kleurt waarmee we naar onszelf, een ander en naar het leven kijken.
Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton, bepaalt de ballast welke (erfelijke) ZIEKTEN zich zouden kunnen ontwikkelen. 

Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. Positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun je zomaar verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen.

Jouw ballast in kaart gebracht.
Binnen de BMR heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van alle levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze kunnen we zien waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en ook hoe deze jouw voelen, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Ik kan dit gericht voor je uittesten.
Zelf ballast leren loslaten en positieve gevoelens terughalen.
Met BMR leer je hoe je deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. We gaan niet praten over jou problemen of de oorzaak zoeken buiten jezelf. BMR is gericht op zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.
Hoe gaan we te werk?
Binnen de BMR methode heeft Hans de Waard (Founder van de BMR methode) de innerlijke oorzaak van levensklachten in kaart gebracht. Dit (werk)schema krijg je mee naar huis. Vervolgens leer ik jou met de BMR methode om beperkende gevoelens en overtuigingen zelfstandig los te laten en positieve gevoelens weer terug te halen.

Je gaat tweemaal daags, gedurende 15 tot 30 minuten, aan de slag met het gericht loslaten van ballast en het terug halen van je positieve gevoelens. Je zult merken dat je al na enkele dagen verschil voelt. Je inspanningen zullen beloond worden; het lichaam geeft vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijs; het loslaatproces kost even tijd.
Wekelijks bespreken we je ervaringen en krijg je uitgelegd wat je de aankomende week zelfstandig mag doen en vooral ook waarom. Gaandeweg het traject ervaar je meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Je voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten.
leren-loslaten-250x188.jpg
In je eigen kracht!

Na dit traject sta je in je eigen kracht. Een groot deel van je ballast ben je definitief kwijt. Vergelijkbaar met een kind dat net staat, heb jij nog een weg te gaan. Je moet jouw balans nog vinden om vervolgens met vertrouwen jouw levenspad te lopen. Je kunt dit dan zelf! Gelukkig kun je niet terugvallen. Na dit traject weet je hoe jij jezelf met deze BMR methode daarin blijvend kunt ondersteunen.

Joke is echt een top BMR therapeute. Snel weet zij de innerlijke oorzaak van jouw klachten naar boven te halen. Een aanrader dus. Hans de Waard (ontwikkelaar Body Mind Release methode & Jassentechniek)

Hans.jpg
Investering & locatie:
De investering in jezelf bedraagt 740 euro-, all in! 
Dit kan zowel live als ONLINE.
 • 1 verkennend gesprek
 • 7 individuele sessies (max 1 uur)
 • Persoonlijk werkboek
 • Full support gedurende het traject (d.w.z. je mag/kan mij bellen zo vaak je wil)
 • Coaching tijdens de sessies
 • Een levenslange tool om los te laten 
 
Bij een ONLINE traject gaan alle sessies door via Zoom of Teams.
Het werkboek krijg je thuis toegestuurd.
Losse sessies (bij behandeling van een gekwetst stuk)
110 euro
Locatie:
De live sessies gaan door in Westerlo centrum. 

De beste investering
die je kan maken is
de investering in jezelf

bottom of page