"BMR was voor mij een transformatie, een wedergeboorte!"

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik het BMR traject bij jou gevolgd heb! Ik voelde me de laatste tijd niet goed, veel fysieke pijn, veel stress, weinig energie en voelde me onzeker.  Ik dacht dat dit allemaal kwam door de mensen en situaties rondom mij.

 

Maar dankzij de BMR methode ben ik me bewust geworden dat alles in mezelf zit en dat mijn buitenwereld voor mij een spiegel is. Door deze methode kon en kan ik alle negatieve en beperkende overtuigingen die in mij zitten loslaten, zalig gevoel!

Ik voelde me elke dag beter en beter en kreeg terug veel levensenergie. Voor mij is dit traject een transformatie, een wedergeboorte geweest. En nog meer, een mooi groeiproces vol zelfliefde en terug in je eigen kracht komen. Bij je pure zelf! Het is een levenswijze geworden die zo juist voelt. Wat dit traject ook zo waardevol maakt is dat je het helemaal zelf kan doen, geen afhankelijke situaties en geen graven naar vroegere negatieve belevenissen, super! Met heel men hart... dankjewel Joke!

Ingrid Eyckmans

© 2020 bodymindreleasekempen.be

Joke Diepvens

Body Mind Release therapeut & coach

www.bodymindreleasekempen.be

info@mindrelease.be

0032 472 697 217

Regio Kempen, Westerlo

Privacy verklaring

Bankrekeningnummer: BE26 1325 4581 7829

BTW nummer: 0671.687.287

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Mocht jij na het doorlopen van dit BMR traject zelf erkend Body Mind Release therapeut willen worden, kijk dan hier voor meer informatie over deze erkende opleiding BMR therapeut op HBO niveau:  https://bodymindrelease.nl/opleiding-therapeut/